dilluns, 24 de febrer del 2020

Derrota dels prebenjamins B

La visita dels prebenjamins B al Rafal, va acabar amb la derrota del nostre equip per 7-0.

La primera part va acabar amb el resultat de 5-0, essent el protagonista d'aquesta part el jugador local Seydi, el qual va marcar quatre del cinc gols
A la segona part dos gols mes de l'Atlètic Rafal varen establir el definitiu 7-0.
FITXA DEL PARTIT.

ATLÈTIC RAFAL; Moreno, El Bahi, Sidibe, Rodriguez Mansilla, Seydi, Osadiane, Calafell, Kennedy, Casas, tituaña.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Ciello,Carmona, Garcia, Cladera, Sans, Mas, Muñoz, Escandell, Ferretjans,, Barcelo, Sans.

GOLS; 1-0 minut 8 Calafell, 2-0 minut 9 Seydi, 3-0 minut 10 Seydi, 4-0 minut 13 Seydi, 5-0 minut 19 Seydi, 6-0 minut 21 Mansilla, 7-0 mninut 32 Kennedy.